Bob de Wit

Professor of Strategic Leadership Nyenrode Business Universiteit, spreker en directeur van consultancy bedrijf Strategy Works

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en oprichter van Strategy Works, een Rotterdams adviesbureau dat al ruim 20 jaar actief is in strategie ontwikkeling. Ook verzorgt dit bedrijf in-company opleidingsprogramma’s. Daarnaast geeft Bob veel lezingen over “Digitale Transformatie”, het belangrijkste strategische onderwerp op dit moment. In 2017 zijn de zesde editie van zijn boek ‘Strategy: an international perspective’ en vijfde editie van ‘Strategy Synthesis’ verschenen. Het boek wordt in meer dan 50 landen op alle continenten gebruikt op universiteiten en business schools.

Michael van Everdingen

Chief Executive Officer bij consultancybedrijf Strategy Works

Michael van Everdingen is een resultaatgerichte, energieke en mensgerichte lead consultant van strategieprocessen en digitale transformaties. Zijn kennis en ervaring ligt met name op plaatsen waar de onderneming de klant ontmoet, waar de inkomsten worden gegenereerd en de missie wordt volbracht. Hij heeft een trackrecord van het succesvol transformeren van grote, middelgrote en kleine bedrijven naar technologie gedreven high-performance bedrijven ten gevolge van disruptie van bestaande bedrijfsmodellen door technologische vernieuwing. Michael is CEO van Strategy Works. 

Ken van Ierlant

Directeur FutureXL, gastdocent bij Nyenrode Business University en Ambassadeur van de KNVI

Ken van Ierlant is Directeur bij FutureXL in Den Haag en adviseert bedrijven op het gebied van digitale vraagstukken. Hij is digital thought leader en gastdocent bij Nyenrode Business University. Ken is ambassadeur van de (KNVI) Koninklijke vereniging van Nederlandse IT professionals en heeft als CIO/CDO/CEO ruime praktische ervaring opgebouwd op het gebied van digital turnarounds en transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

Sicco Santema

Directeur Scenter en professor Marketing en Supply Management bij TUDelft 

Sicco Santema is medeoprichter van Scenter, een adviesbureau dat opereert op het grensvlak van mens en organisatie. Daarnaast is hij deeltijd hoogleraar Network Design & Innovation bij Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft. Tevens vervult Sicco enkele maatschappelijke functies waaronder het adviseren van de Thuiszorg en het NWO (Nederlands Instituut voor Wetenschappelijk Onderwijs). Als nevenactiviteit investeert hij in startups om studenten te helpen hun droom te realiseren: een eigen bedrijf bezitten. Ondernemerschap is voor mij een belangrijk aspect van leren. Als je opvalt, weet je wat je doet!

Herman Reinten

DGA/Owner ReintenInfra B.V. - in masterclass voor infra

Wegenbouwer in hart en nieren Herman Reinten startte in 2010 met ReintenInfra BV. Met inmiddels ruim 40 jaar ervaring in het vak blijft zijn liefde voor het vak ongewijzigd. Tien jaar geleden wist Herman dat het anders kan en moest om ons mooie vak voor de toekomst te borgen. En als je hier zeker van bent, moet je het laten zien. Elke dag kansen en verbeteringen zien en niet onbelangrijk, genieten van materiaal, materieel en bovenal mensen. Aandacht laat alles groeien en het op het juiste moment en op het juiste tijdstip beslissingen nemen of ergens op in springen is essentieel.  

Pablo van den Bosch 

Boardmember Madaster Foundation en Co-founder & Adviseur bij Return on Projects Super sessie 3 - in masterclass voor bouw

Pablo van den Bosch is oprichter van Madaster en Board Member van Madaster Services. Samen met Thomas Rau, een bekende architect die energieneutrale gebouwen ontwikkelt sinds de jaren '90, en vier andere partners heeft hij een aantal jaar geleden Madaster opgericht. Madaster is een register voor producten en materialen in de bouwsector met als uitgangspunt de visie van Thomas: "Waste is a material without an identity". In eerste instantie heeft Pablo zich gefocust op het neerzetten van de stichting "Madaster Foundation". Tegenwoordig vervult hij de rol van Board Member Public Affairs and Internationalization.

Sandor de Coninck

Chief Thechnologie Officer & Chief Information Security Officer Rijkswaterstaat

Sandor de Coninck heeft vanuit de scheepsvaart vijftien jaar gewerkt voor multinationals Mobil Oil en Tate & Lyle in de processingtechniek, productlogistiek en de automatisering hiervan. Vanaf 1998 is hij werkzaam bij de overheid: eerst tien jaar voor Defensie, vijf jaar bij de Politie als ICT-manager/directeur, CTO en CISO bij Rijkswaterstaat.

Eric Verweij

Hoofdredacteur Cobouw

 

Ingrid Koenen

Verslaggever Economie & Aanbesteden bij Cobouw - in masterclass voor infra

Journalist Ingrid Koenen van het vakblad Cobouw is specialist op het gebied van aanbesteden, infrastructuur, grote projecten en bijzondere contractvormen. Als netwerker en nieuwsjager krijgt ze de onderste steen boven. Auteur van het boek Prijsvechten. Van bouwfraude naar uitverkoop. Koenen (1968) studeerde Amerikanistiek en geschiedenis aan de universiteiten van Leiden en Londen. Daarna rolde ze al snel de journalistiek in en maakte diverse interactieve eBooks. 

Ad Tissink

Verslaggever Innovatie bij Cobouw - in masterclass voor bouw

Ad Tissink (1962) schrijft over bouwinnovaties in de breedste zin van het woord. Dat strekt zich uit van nieuwe gevelsystemen en smart homes tot boortunnels en de bouw van windmolenparken op zee. Hij publiceerde boeken over onder andere de aanleg van de Noordzuidlijn en de Tweede Maasvlakte; grofstoffelijke projecten die zonder rigoureuze digitalisering nooit van de grond waren gekomen.