Bob de Wit

Professor of Strategic Leadership Nyenrode Business Universiteit, spreker en directeur van consultancy bedrijf Strategy Works

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en oprichter van Strategy Works, een Rotterdams adviesbureau dat al ruim 20 jaar actief is in strategie ontwikkeling. Ook verzorgt dit bedrijf in-company opleidingsprogramma’s. Daarnaast geeft Bob veel lezingen over “Digitale Transformatie”, het belangrijkste strategische onderwerp op dit moment. In 2017 zijn de zesde editie van zijn boek ‘Strategy: an international perspective’ en vijfde editie van ‘Strategy Synthesis’ verschenen. Het boek wordt in meer dan 50 landen op alle continenten gebruikt op universiteiten en business schools.

Michael van Everdingen

Chief Executive Officer bij consultancybedrijf Strategy Works

Michael van Everdingen is een resultaatgerichte, energieke en mensgerichte lead consultant van strategieprocessen en digitale transformaties. Zijn kennis en ervaring ligt met name op plaatsen waar de onderneming de klant ontmoet, waar de inkomsten worden gegenereerd en de missie wordt volbracht. Hij heeft een trackrecord van het succesvol transformeren van grote, middelgrote en kleine bedrijven naar technologie gedreven high-performance bedrijven ten gevolge van disruptie van bestaande bedrijfsmodellen door technologische vernieuwing. Michael is CEO van Strategy Works. 

Sicco Santema

Directeur Scenter en professor Marketing en Supply Management bij TUDelft 

Sicco Santema is medeoprichter van Scenter, een adviesbureau dat opereert op het grensvlak van mens en organisatie. Daarnaast is hij deeltijd hoogleraar Network Design & Innovation bij Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft. Tevens vervult Sicco enkele maatschappelijke functies waaronder het adviseren van de Thuiszorg en het NWO (Nederlands Instituut voor Wetenschappelijk Onderwijs). Als nevenactiviteit investeert hij in startups om studenten te helpen hun droom te realiseren: een eigen bedrijf bezitten. Ondernemerschap is voor mij een belangrijk aspect van leren. Als je opvalt, weet je wat je doet!

Joseph Kuling

Bedrijfsadviseur Management Centrum

Joseph wordt gedreven door vooruitgang. Het fascineert hem om vooruit te kijken en te zien welke mogelijkheden er op ons af komen. Wat zullen onze kinderen allemaal nog mee gaan maken? Als we 50 jaar terugkijken is er zoveel om ons heen veranderd. De top 25 van grootste ondernemingen ziet er compleet anders uit. De komende 50 jaar zullen die veranderingen nog veel sneller gaan. Bedrijven moeten innovatief zijn om daar optimaal op in te spelen. Het geeft zoveel kansen. Dat is het mooie van ondernemen: een toekomst waar je met elkaar vorm aan kan geven. En dat is precies wat Joseph heeft opgepakt in verschillende directiefuncties in de Bouw, Techniek, Industrie en Technische Dienstverlening. Joseph: "Het mooie van technische professionals is dat je de liefde voor technologie met elkaar deelt. Technologie betekent veel voor de wereld om ons heen. Succesvolle ondernemingen brengen dit naar de markt. Zodat we vooruitgaan. Om als onderneming succesvol te blijven is het belangrijk om constant om je heen en vooruit te kijken. Dat kun je natuurlijk zelf. Maar op z'n tijd  is het goed om je een spiegel voor te houden. Om je te laten adviseren door experts. Om daarmee de onderneming waarvoor je staat succesvol te laten zijn naar de toekomst. Dat is waar ik samen met mijn collega's van Management Centrum voor sta."

Benny Nieswaag

Projectmanager Rijkswaterstaat en aanjager transitie 'de nieuwe weg'

Na Civiele Techniek te hebben gestudeerd is Benny in 1984 gestart met het werken bij Rijkswaterstaat. Na een standaard huis tuin en keukenopleiding (ontwerpen/berekenen), binnen Rijkswaterstaat, was hij TM Civiele Techniek van de Maeslantkering, Programmamanager/Opdrachtgever van de renovatie van het Noorzeesluizencomplex en diverse vernieuwende en ook vastgelopen projecten. Daarna volgde een periode van ca 10 jaar als afdelingshoofd van diverse afdelingen, zoals Tunnelbouw en SWI (Staalbouw Werktuigbouw en Installatietechniek). Nu is Benny projectmanager van SAA A9BAHO en combineert hij dat met diverse andere rollen zoals lid van het marktinitiatief Intelligente Infra, lid DB Bouwen met Staal, lid Advisory Board Intertraffic, lid RvA ‘De oranje Loper’ en aanjager van de transitie ‘de nieuwe weg’. (Als onderdeel van de asfalt -> duurzame verhardingen transitie).